Veel gestelde vragen

Ik wil een scooter huren in een plaats maar ik vind geen resultaat?

Nuscooterhuren.nl is het grootste online boekingsplatform voor scooters in Nederland. Als je bij Nuscooterhuren.nl een reservering plaatst en betaalt is deze ook gereserveerd. U hoeft dus niet te bellen of te mailen maar ontvangt na de betaling een ticket met daarbij de gegevens van de scooterverhuurder. Wanneer er nog geen resultaat is in de plaats waar u een scooter wilt huren, dan zijn daar op dit moment nog geen voertuigverhuurders aanwezig of aangesloten bij Nuscooterhuren.nl.


Betaal ik veilig via Nuscooterhuren.nl?

Nuscooterhuren.nl is aangesloten bij Pay.nl, een online betaalprovider. Pay.nl voldoet aan de strenge regels die zijn opgelegd door de Nederlandsche Bank. U betaalt veilig en vertrouwd.


Kan ik meerdere soorten scooters huren?

U heeft op Nuscooterhuren.nl direct inzichtelijk wat de voorraad is van een scooterverhuurder, in de gewenste plaats waar u wilt huren. Dit kunnen snorfietsen, bromfietsen, solexen en scooters zijn. U kunt deze verschillende soorten scooters huren en daarna direct reserveren en afrekenen.


Bij wie huur ik de scooter?

Nuscooterhuren.nl verhuurt alleen scooter en brommers van officiële verhuurbedrijven. Wanneer u online uw scooter heeft gereserveerd, ontvangt u van ons een bevestiging met daarin precies vermeld waar de scooter op u ligt te wachten. De verhuurder is op de hoogte van uw komst.


Moet ik borg betalen?

In de bevestigingsmail staan verschillende details van de scooterverhuurder. Het kan zijn dat de verhuurder een borg of een kopie van uw rijbewijs wenst.


Als scooterverhuurder op Nuscooterhuren.nl staan?

Dat kan kosteloos. Laat uw gegevens achter via onze site en wij nemen spoedig contact met u op.


Zijn er routes aanwezig?

Bij alle verhuurders zijn routes aanwezig. U kunt deze gratis of tegen betaling ontvangen. De verhuurder helpt u graag verder!


Kan ik voor meerdere dagen een scooter huren via Nuscooterhuren.nl?

Wanneer u een aantal dagen achter elkaar een scooter wilt huren dan kan dit in de meeste gevallen. Wanneer er geen beschikbaarheid is bij meerdere dagen adviseren wij u om in ieder geval te kijken of een andere dag wel beschikbaar is. Het kan zijn dat de verhuurder geen scooter meer in voorraad heeft op een bepaalde datum binnen de door u gewenste periode.


Hoe kan ik zien of de verhuurder wel voldoende scooters op voorraad heeft?

Wanneer u het aantal voertuigen invult die u wenst te huren, ziet u de voorraad van de verhuurder vermeld staan. U kunt dan niet meer voertuigen huren dan het getal dat vermeld staat. Om wel op het gewenste aantal voertuigen te komen kunt u ook andere voertuigen huren.


Ik wil ook andere activiteiten reserveren, kan dit ook via Nuscooterhuren.nl?

Nee, u kunt alleen voertuigen reserveren via Nuscooterhuren.nl. Mocht u andere activiteiten wensen dan adviseren wij u om bijvoorbeeld op www.hollandspecialist.nl te kijken. Daar vind u diverse activiteiten in verschillende regio’s welke online te boeken zijn.


Kan ik annuleren?

Wanneer u online een scooter heeft geboekt bij een verhuurder en u wilt annuleren, dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende verhuurder. Nuscooterhuren.nl kan niet garanderen dat een annulering geheel kosteloos is.


Ik wil graag een wijziging doorvoeren.

Wanneer u reeds een reservering via Nuscooterhuren.nl heeft gemaakt dan staan deze voertuigen ook voor u gereserveerd. Mocht u een wijziging hebben in uw reservering dan kunt u contact opnemen met de verhuurder en vragen naar de mogelijkheden.


Ik ben op zoek een groot aantal voertuigen voor een event, kan Nuscooterhuren.nl hier een rol in spelen?

Nuscooterhuren.nl is een online platform voor verhuurders in Nederland. U kunt online de voorraad bekijken van de verschillende aanbieders. Wanneer deze voorraad niet toereikend is en het gaat om grote aantallen die tevens op locatie gebracht dienen te worden, dan adviseren wij u om rechtstreeks contact op te nemen met de verhuurders. Dit kan niet via Nuscooterhuren.nl


Kunnen scooters ook bezorgd worden?

Veel van onze scooterverhuurders kunnen de scooters ook bezorgen. Nadat u de reservering via Nuscooterhuren.nl heeft gemaakt kunt u contact opnemen met de verhuurder over de mogelijkheden. Nuscooterhuren.nl kan het bezorgen van scooter niet garanderen.


Kan ik op alle dagen van de week een scooter huren?

Nuscooterhuren.nl is een platform van verschillende verhuurders in Nederland. Iedere voertuigverhuurder heeft zijn eigen openingstijden. U krijgt alleen de beschikbare verhuurders te zien die ook open zijn op de dag dat u een scooter wilt huren.


Kan ik bij twee verschillende verhuurders vaartuigen huren?

Ja, dit kan. Alleen dient u dan wel twee aparte reserveringen te maken. U krijgt dan van elke verhuurder een bevestigingsmail.